linneajosefin

LAPTOPBUSINESS

Hej alla fina!

Har haft så himla mycket att göra de senaste dagarna, så har helt enkelt inte haft någon tid över till att blogga. Träffat underbara vänner, utgång, kräftskiva osv. Har med andra ord inte haft särskilt mycket tid över alls. 
Nu sitter jag och planerar inför veckan, har 2 jobbintervjuer inbokade, 1 dag inbokad på salongen, utbildningar, teammöten, försäljning på marknad samt en grym fest i helgen. Så idag ska jag inte göra någonting alls, då detta är den enda lugna dagen jag har förrän nästa onsdag. Och delvis även för att jag troligtvis lyckats få i mig lite av kranvattnet, som i Helsingborg är fullt med baktier, så har mått bättre om man säger så ;) 

Vad har ni för planer i veckan?

NYTTIG FÖRELÄSNING

Vi har inget internet hemma och har inte haft den under den senaste veckan, vilket är en stor del till varför det stått tomt här. 

I söndags var jag i kungbacka med några av mina kollegor för att lyssna på en heeeeelt sjukt bra föreläsning. Lärde mig så mycket om vår hudvårdsserie, tillskott och näring över lag och om vår populära kickstart c9! Det är så himla synd att många FBO's marknadsför den helt fel och att media lyckades få till en fullständig bullshit-artikel. Det sistnämna är dock mer komiskt än tragiskt, när man vet bakgrunden till både skribenten och läkaren som "undersökte" henne. Men fick i alla fall fullsmockat med nyttig information och inspiration!! 

 

NAGELERBJUDANDE

Fixa era naglar till kanonpris hos mig, under hela september. Bokning görs via 0722-070401 eller facebook Linnea Mellblom 

SEND ME LOVE

Godkväll på er! 
Denna veckan har jag verkligen bara kopplat av och njutit av att vara själv hemma eftersom att mamma och Tobbe befinner sig utomlands. Så jag har spenderat alldeles för mycket tid i sängen, ätit mackor till middag, kollat nagel- och sminkvideor på yt hela nätterna och bara levt som en typisk tonåring. Dock, har jag faktiskt jobbat därmellan också. Haft ett antal telefonmöte, planerat lite inför framtiden och beställt hem visitkort.

Så nu återstår städning av hela huset, då jag för en gångs skull tänker överraska mamma och göra henne glad haha. Har även lite ärenden att ta tag i imorgon också innan helgen börjar!

HOLY GRAIL PRODUKT

Min Holy grail, som följer med mig precis överallt. 
Både mjukgörande och fuktighetsbevarande med krämig konsistens. Basen är givetvis Aloe Vera, och andra ingredienser är propolis, kamomill och allantoin som är kända för sina hudvårdande egenskaper. Även tillsatt med vitamin A och E. 

Jag använder denna dagligen till mina händer, fötter och torra partier. Mina händer har aldrig mått bra på! Finns att köpa här

RÄKFROSSA

Träffade som sagt pappa igår, och satt bara och pratade i närmre 4 timmar om allt mellan himmel och jord. Framåt kvällen åkte jag till Ronja för att spendera kvällen med henne. Satt vid stenbrottet och hade deeptalk innan det blev för kallt och vi drog oss vidare hem till henne. Är så glad för denna tjej, så underbar.

Kvällens planer blev nyss avbokade så just nu vet jag inte vad som väntar ikväll. Vi får helt enkelt ta det som det kommer! Hur spenderar ni denna lördag?

COOL ME DOWN

Hej alla fina! Hur mår ni idag?

Jag mår mycket bättre idag än vad jag har gjort under veckan, vilket är väldigt skönt. Har spenderat större delen av dagen på salongen med kunder och med lite eget nagelfix. Nu ska jag bara slå mig till ro, spela några games och sedan komma i säng inför morgondagen då jag äntligen ska träffa pappa!