linneajosefin

VAD ÄR JAG FÖR TYP AV MÄNNISKA?

vid matbordet?

Väldigt hagalen, äter allt och lite till. Är allt annat än kräsen och testar gärna nya saker. Pastarätter med någon räk/kyckling sås är alltid en favorit, precis som potatisgratäng med en blodig köttbit.

på nattklubben?

Ganska vild och dansar gärna! Är ofta den som fräser åt varje sliskig kille som kommer fram för att försöka lägga in en stöt. Stör mig otroligt mycket på alldeles för fulla killar som inte vet hur dom ska bete sig. Är däremot oftast världens snällaste mot tjejer, och skaffar ofta x antal nya bästisar varje utekväll haha 

på stranden?

Den som hela tiden klagar över hur varmt och svettigt det är, hoppar i havet men tröttnar på både solningen och badet efter några minuter. Håller mej faktiskt helst i skuggan när det är sol, om jag inte är utomlands dvs och känner press att bli så brun som möjligt. Trots musik i öronen så blir jag så rastlös (och svettig....)

på efterfest?

Det blir väldigt sällan efterfester för mig och mina vänner. Om inte kebab-king på knutan räknas som efterfest? Har med åren lärt mig att efterfest = alla åker till efterfesten och sitter halvdöda i en soffa och lyssnar på chillmusik. Då äter jag hellre en god kebabrulle!

i klädbutiker?

Haha, folk frågar alltid "har du redan kollat färdigt?". Jag går nämligen sällan fram och rotar bland kläderna, utan jag ställer mig en bit ifrån och försöker se om där är något som fångar mig vid första ögonkastet. Annars är det inte tillräckligt bra! 

hemma hos andra?

beror såklart på vem man är hemma hos. om det är hemma hos någons föräldrar t.ex så blir jag plötsligt livrädd och känner mej som ett litet blygt barn som helst håller mej undan, blir extra artig och respektfull också. annars är jag rätt oblyg och rotar gärna runt i alla lådor och kylskåp. 

 

på flygplan?

Egentligen otroligt flygrädd, men har med åren vant mig. Vill verkligen ha fönsterplatsen för är sååå fascinerad över hur vacker vår jord faktiskt är.

hemma en chilldag?

osminkad, ej duschat, håret i en toffs och pyjamas hela dagen.

i ett förhållande?

väldigt chill faktiskt, beter mig oftast mer som en kille än en tjej, bortsett från svartsjukan. Kan tyvärr vara en så kallad "psychobitch" när det väl gäller haha. Men så länge min partner och jag alltid är ärliga mot varandra, visar respekt och litar på varandra så är jag nog en väldigt bra partner. Ställer inte för höga krav, utan bara lever i nuet och tar det som det kommer. Är mer som en bästis i ett förhållande, än en "kärlekspartner" lol.

på morgonen/kvällar?

Haha som de flesta redan vet så är jag verkligen INGEN morgonmänniska, utan vaknar efter lunch, är halvdöd hela dagen och vaknar till liv till kvällen och natten. Morgnar är verkligen inte min grej.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas