linneajosefin

HONOR 8 SMARTPHONE

Har ni sett Honors nya smartphone? Så galet snygg. Honor är ett av Huaweis varumärke, för er som inte har hört talas om varumärket tidigare.
Vad är det då som gör denna telefonen så mycket bättre än andra smartphones på marknaden? För det första, dess innovativa snabbladdningsteknik för att enbart 10 minuters laddning räcker till två timmar telefonsamtal eller 6 timmar från musikspelaren. Dock kunde jag inte hitta hur länge det räckte till pokemon go-spelande ;) Men vi vet nog alla hur det är när man har 10 minuter på sig att ladda sin telefon, och om man har TUR, så lyckas man få 5-10% extra. Så att få 6 timmars extra musik för den korta tiden är grymt bra! Batteriet är ett 3000mAH, för er som har koll på vad det innebär ;) 

Kameran består av dubbla linser på baksidan och en på framsidan. Med en RGB och en monokrom sensor fånger kameran upp mer ljus, färg, detaljer och levererar en skarpare bildkvalitet på dina foton. Den är dessutom galet stilren och har lanserats i 4 olika färger, blå, guld, vit och svart. Vilken hade du valt? Ni kan läsa mer på www.honor.se

*Inlägget är sponsrat
i samarbete med tourn

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas